My heading is awesome

Vergeet niet om rekening te houden met de persoonlijke smaak en voorkeuren van de planner bij het kiezen van je verrassing. Het is de gedachte en moeite die je erin steekt die het meest tellen.

Hier zijn onze 50 suggesties:

 1. Verzorgd ontbijt: Begin de dag met een verrassingsontbijt aan hun bureau of in de vergaderzaal. Dit kan een verzorgd ontbijt zijn van hun favoriete café of restaurant.
 2. Professionele training of workshop: Boek een professionele training of workshop voor hen om hun vaardigheden te verbeteren. Dit zou een online cursus kunnen zijn over geavanceerde planningstechnieken, projectmanagement of iets anders dat relevant is voor hun rol.
 3. Een gepersonaliseerd planbord: Geef ze een speciaal planbord, dat kan worden aangepast aan hun specifieke behoeften. Je kunt het bord personaliseren met hun naam of een inspirerende quote.
 4. Erkenning in het bedrijf: Zorg voor erkenning binnen het bedrijf. Dit kan een openbare aankondiging of lof zijn tijdens een teamvergadering, een bedrijfsbrede e-mail, of een feature op de interne bedrijfswebsite.
 5. Een ‘vrije dag’-voucher: Geef ze een voucher voor een extra vrije dag, als een manier om hun harde werk en inzet te erkennen.
 6. Planning gadgets: Geef ze nieuwe gadgets die hun werk kunnen vergemakkelijken. Dit kan variëren van een nieuwe hoogwaardige agenda, tot handige software, of zelfs een nieuwe laptop.
 7. Een verrassingsteamactiviteit: Organiseer een teamactiviteit die ook gerelateerd is aan planning, zoals een escape room waarin planning en probleemoplossing centraal staan.
 8. Een ‘Dank je wel’-video: Maak een video waarin collega’s hun waardering uitspreken. Deze persoonlijke boodschappen kunnen een grote impact hebben en laten zien hoeveel hun werk gewaardeerd wordt.
 9. Een mooi boeket bloemen: Dit is een klassieke manier om iemand te verrassen, maar het is nog steeds effectief. Het is een mooi gebaar dat hun dag kan opfleuren.
 10. Een speciale lunch: Regel een speciale lunch met het hele team om hen te eren. Het kan een catered lunch zijn op kantoor, of een uitstapje naar hun favoriete restaurant.
 11. Aangepaste koffiemok of waterfles: Een mok of waterfles met een persoonlijke boodschap of hun naam erop kan een leuke verrassing zijn. Ze kunnen het dagelijks op kantoor gebruiken en het kan hen herinneren aan hoeveel ze worden gewaardeerd.
 12. Spa- of wellnesspakket: Planners hebben vaak stressvolle banen. Het geven van een spa- of wellnesspakket kan een manier zijn om hen aan te moedigen om wat tijd voor zichzelf te nemen en te ontspannen.
 13. Persoonlijke assistent voor een dag: Huur een persoonlijke assistent in voor een dag om de planner te helpen met hun taken. Dit kan hen een welverdiende adempauze geven en hen in staat stellen om zich op andere belangrijke taken te concentreren.
 14. Verrassingsfeestje: Organiseer een klein verrassingsfeestje aan het einde van de dag. Zorg ervoor dat je hun favoriete snacks en drankjes hebt, en misschien zelfs een taart met “Bedankt voor het plannen!” erop.
 15. Verrassingsbericht van een spreker die ze bewonderen: Als je weet dat er een bepaalde industrieleider of spreker is die ze bewonderen, probeer dan om een verrassingsvideobericht van die persoon te regelen.
 16. Een gepersonaliseerde planner of agenda: Er zijn bedrijven die planners en agenda’s maken die kunnen worden aangepast met de naam van de persoon, citaten die ze leuk vinden, foto’s en meer.
 17. Een cadeaubon voor een favoriet restaurant of winkel: Dit is een eenvoudige, maar doordachte verrassing die hen laat zien dat je hun inspanningen waardeert.
 18. Een rustige ruimte: Als de planner in een drukke omgeving werkt, overweeg dan het creëren van een rustige, comfortabele ruimte waar ze zich gedurende de dag kunnen terugtrekken. Dit zou een ongebruikt kantoor kunnen zijn dat is omgetoverd tot een ontspanningsruimte.
 19. Een virtuele toast: Als je team op afstand werkt, organiseer dan een virtuele toast op het einde van de dag. Iedereen kan iets zeggen over de planner en een glas heffen op hun harde werk.
 20. Een handgeschreven bedankkaart: In het digitale tijdperk is een handgeschreven kaart een bijzonder attent gebaar. Laat je teamleden allemaal een bericht schrijven om de planner te bedanken voor hun harde werk. 
 21. Een mentor of coach: Overweeg een coach of mentor in te huren voor de planner. Dit kan hen helpen hun vaardigheden naar een hoger niveau te tillen en hen te laten zien dat je in hen investeert.
 22. Een inspirerend boek: Geef ze een boek dat betrekking heeft op hun rol, zoals een boek over productiviteit, projectmanagement, of zelfontwikkeling. Zorg ervoor dat je een persoonlijke boodschap schrijft in de kaft van het boek.
 23. Een abonnement op een relevant tijdschrift of online platform: Dit kan hen helpen op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en technieken in hun vakgebied.
 24. Een thuiswerk upgrade: Als de planner vaak thuis werkt, overweeg dan een cadeau dat hun thuiswerkplek kan verbeteren. Dit kan variëren van een nieuw toetsenbord of muis, tot een ergonomische stoel of bureau.
 25. Een reisje: Als het budget het toelaat, overweeg dan om hen een klein reisje te geven als blijk van waardering. Dit kan een weekendje weg zijn naar een leuke stad, of een dagje uit naar een ontspannende spa.
 26. Cadeau van hun favoriete hobby: Als je weet dat ze een bepaalde hobby hebben, zoals schilderen, koken, muziek, sporten, enz., overweeg dan om een cadeau te geven dat gerelateerd is aan hun hobby.
 27. Een “Geen vergaderingen”-dag: Geef ze een dag waarop ze geen vergaderingen hoeven bij te wonen. Dit kan hen wat ademruimte geven en hen de kans geven om zich te concentreren op hun andere taken.
 28. Een mooi ingelijst certificaat van waardering: Dit is een eenvoudig, maar effectief gebaar dat ze kunnen ophangen in hun kantoor of werkruimte.
 29. Een verrassingsbezoek van een geliefde: Als het mogelijk is, regel dan een verrassingsbezoek van een geliefde tijdens de lunchpauze. Dit kan een partner, kind, vriend of familielid zijn.
 30. Een donatie aan een goed doel in hun naam: Als de planner een bepaald goed doel erg belangrijk vindt, overweeg dan om een donatie te doen in hun naam.
 31. Een nieuwe gadget: Afhankelijk van hun interesses en behoeften, kan een nieuwe gadget een geweldig geschenk zijn. Denk aan een nieuwe tablet, een slimme luidspreker, of een geavanceerde koptelefoon voor videovergaderingen.
 32. Kunst voor hun werkplek: Zoek een mooi kunstwerk voor hun werkruimte, zoals een schilderij of een beeldje. Dit kan helpen om hun werkplek persoonlijker en inspirerender te maken.
 33. Een teamuitje: Organiseer een teamuitje naar een leuke locatie. Dit kan een pretpark zijn, een avonturenpark, een wijnproeverij, of een boottocht. Dit geeft niet alleen de planner, maar het hele team de kans om te ontspannen en plezier te hebben.
 34. Een professionele fotoshoot: Regel een professionele fotoshoot voor hen. Ze kunnen deze foto’s gebruiken voor hun professionele profielen, of gewoon als een leuk aandenken.
 35. Een virtuele realiteitsset: Als ze van technologie houden, overweeg dan een virtual reality headset als cadeau. Ze kunnen het gebruiken voor ontspanning, of zelfs om nieuwe manieren te verkennen om hun werk te doen.
 36. Een speciale koffie- of theeset: Als ze van koffie of thee houden, overweer dan een speciale set met verschillende soorten van hoge kwaliteit.
 37. Een dagje wellness: Boek een dag in een wellnesscentrum waar ze kunnen genieten van massages, gezichtsbehandelingen, sauna’s en meer.
 38. Een masterclass: Schrijf ze in voor een masterclass in iets waar ze geïnteresseerd in zijn, of het nu professioneel of persoonlijk is.
 39. Een abonnement op een maaltijdbezorgservice: Dit kan hen helpen tijd te besparen op dagen dat ze te druk zijn om te koken.
 40. Een handgemaakte gift: Maak iets speciaals voor hen, zoals een schilderij, een gebreid item, of een stuk houtbewerking. Dit toont niet alleen je waardering, maar ook de tijd en moeite die je hebt genomen om iets unieks voor hen te maken.
 41. Een Inspirerende Spreker: Nodig een inspirerende spreker uit die hen kan motiveren en nieuwe inzichten kan geven over hun werk.
 42. Een Uniek Bureau-Item: Zoek een uniek item voor hun bureau dat zowel functioneel als leuk is. Dit kan iets zijn zoals een speciale pennenhouder, een decoratieve plant, of een grappige bureaukalender.
 43. Workshop of Seminar: Meld hen aan voor een interessant seminar of workshop dat relevant is voor hun werk. Dit kan een geweldige manier zijn om nieuwe vaardigheden te leren en te netwerken met anderen in hun vakgebied.
 44. Een Verzameling Gezonde Snacks: Creëer een mandje met een assortiment van hun favoriete gezonde snacks. Dit kan hen helpen de dag door te komen en laat zien dat je om hun welzijn geeft.
 45. Een Mooi Sieraad: Overweeg het geven van een mooi sieraad dat ze kunnen dragen naar werkgerelateerde evenementen. Dit kan een mooie manier zijn om je waardering te tonen.
 46. Een Abonnement op een Boekenclub: Als ze van lezen houden, overweeg dan een abonnement op een boekenclub. Dit kan hen helpen ontspannen na een lange dag werken.
 47. Personaliseer hun Werkruimte: Als ze een vaste werkplek hebben, overweeg dan om deze te personaliseren. Dit kan het toevoegen van foto’s, kunstwerken, of andere decoratieve items omvatten.
 48. Een Nieuwe Stoel of Bureaustoel: Als ze veel tijd aan hun bureau doorbrengen, zou een nieuwe, comfortabele stoel een geweldig cadeau kunnen zijn.
 49. Een Speciaal Koffie- of Theebrouwsel: Als ze een koffie- of theeliefhebber zijn, overweeg dan om een speciaal brouwsel voor hen te maken en het naar hun werkplek te brengen.
 50. Een Luxe Pennenset: Als ze vaak schrijven als onderdeel van hun werk, kan een luxe pennen set een zeer gewaardeerd cadeau zijn.


wij hebben wat tips bij elkaar gezocht die je kunt gebruiken

houd het schoon en houd het leuk